Demens: Den anden frekvens

Links

Demens: Den anden frekvens
handler om hvordan vi som pårørende kan møde den demente på en anden måde. Men måske har I også behov for at få besvaret helt konkrete spørgsmål - eller har behov for anden viden, så kan følgende links varmt anbefales.

DEMENSNET.dk
Her er brevkasse, hvor eksperter svarer individuelt. Man kan også læse alle svar. Desuden er der mulighed for at skrive dagbog.
DEMENSNET.DK

ALZHEIMER:dk
Alzheimerforeningens hjemmeside. Her findes links til vejledning og viden. Foreningen driver også DEMENSLINJEN, som man kan læse mere om på siden. Her kan alle ringe (også anonymt) på tlf. 5850 5850.
ALZHEIMER.DK

VIDENSCENTERFORDEMENS.dk
Nationalt videnscenter for demens har en hjemmeside, hvor man kan komme lidt dybere ind i sygdommen. Centeret deltager både i forskning og formidling.
VIDENSCENTERFORDEMENS.DK

Dvd’en fungerer som bilag til cd’en, „Demens set med andre ører“ og bogen. I små film vises dels eksempler på, hvor lidt der skal til, for at få bedre kontakt med den demente. Og få en bedre dialog på en anden måde.

Desuden er der et baggrundsinterview omkring Marte Meo metoden, der med simple virkemidler og videooptagelser opnår store resultater med demente, autistiske børn og adfærdsvanskelige. Der er tale om amatøroptagelser, og ofte er det personalet selv, der har fotograferet.

This content requires the Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player